Lainaa heti tilille pienellä korolla

Voit saada lainan nopeasti monilta lainanantajilta ilman vakuuksia. Katso alla oleva lista lainojen kilpailutuspalveluista ja täytä ilmainen lainahakemus jo tänään valitsemallesi palvelulle, jotta voit tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus saada tarvitsemasi summa tilillesi heti ja edullisella korolla. Kilpailuta laina ja katso mikä lainantarjoaja voi tarjota sinulle lainaa heti pienellä korolla. 

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled-1.jpg
5-Stars.png

Lainaesimerkki: Lainaa 3000€. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Mistä saan lainaa heti pienellä korolla?

Kun etsit lainaa, joka on heti saatavilla ja jonka voit saada mahdollisimman vähillä korkokustannuksella, on tärkeää keskittyä matalan koron löytämiseen. Pienikorkoinen laina tarkoittaa yleisesti ottaen sitä, että laina on sinulle taloudellisesti edullisempi pitkällä aikavälillä. Jos siis haluat saada lainan heti pienellä korolla, on suositeltavaa vertailla useiden pankkien ja luotonantajien tarjoamia lainaehtoja. Tämä auttaa sinua löytämään markkinoiden edullisimman lainatarjouksen.

Kilpailuttaminen on tehokas tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron lainallesi. Voit aloittaa prosessin käyttämällä lainavertailupalvelua Lainaaheti247, joka tarjoaa kattavan listan lainantarjoajista. Palvelun avulla voit helposti jättää lainahakemuksen useille lainanantajille samanaikaisesti ja vertailla saamiasi lainatarjouksia. Valitsemalla parhaiten ehdot täyttävän lainatarjouksen, voit säästää merkittävästi lainasi korkokuluissa. Muista, että lainan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös muut lainan kustannukset ja ehdot, ei pelkästään korkoprosentti.

Hae lainaa heti maksuttomalla hakemuksella niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo saman päivän aikana. 

Lainaaheti247 auttaa pienikorkoisen lainan löytämisessä 

Lainaaheti247.fi on vertailupalvelu, joka vertailee lainoja auttaen kuluttajia löytämään nopeasti rahoitusratkaisuja vertailun kautta eri pankkien tarjonnasta.

Palvelun etuna on, että se ei keskity vain pikalainoihin, vaan tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainat useilla lainantarjoajilla, joista voit saada lainaa heti ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa edullisempien korkojen ja parempien lainaehtojen saamisen lainanhakijoille.

Lainaaheti247.fi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka kaipaavat nopeita lainapäätöksiä. Palvelun suoraviivainen vertailutapa, kattavat lainavaihtoehdot ja käytettävyydeltään ystävällinen sivusto tekevät siitä arvokkaan palvelun oikean lainatuotteen löytämisessä. Lainaaheti247 listauksessa on useita lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat lainan hetkessä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. 

Mitä asioita ottaa huomioon, jos haluaa löytää pienikorkoisen lainan?

Kun tavoitteena on löytää pienikorkoinen laina, on useita tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon lainan hakuprosessissa. Pienikorkoisella lainalla tarkoitetaan lainaa, jossa lainan korko ja muut kustannukset ovat mahdollisimman alhaiset, mikä tekee lainasta edullisen lainanhakijalle. Tässä on muutamia keskeisiä seikkoja, joita kannattaa pohtia:

Oma taloudellinen tilanne: Tarkista luottotietosi ja taloudellinen tilanteesi ennen lainan hakemista. Hyvät luottotiedot ja vahva taloudellinen asema parantavat mahdollisuuksiasi saada lainaa edullisemmalla korolla.

Vertaile lainatarjouksia: Älä ota ensimmäistä tarjottua lainaa, vaan vertaile useita lainatarjouksia. Lainojen korot ja ehdot vaihtelevat suuresti eri lainanantajien kesken, joten vertailu on avain parempiin ehtoihin.

Korko ja muut kustannukset: Kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Tämä antaa realistisen kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Lainan takaisinmaksuaika: Pidempi laina-aika voi alentaa kuukausierien suuruutta, mutta usein se tarkoittaa myös korkeampia kokonaiskustannuksia korkojen muodossa. Harkitse, mikä laina-aika on taloudellisesti järkevin sinulle.

Lainan kilpailuttaminen: Lainojen kilpailuttaminen eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken voi auttaa löytämään markkinoiden parhaat korot. Kilpailuta laina maksutta Lainaaheti247 vertailupalvelun avulla. Listauksessa on useita lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat lainan hetkessä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. 

Kiinnitä huomiota lisäkuluihin: Lue lainaehdot huolellisesti läpi ja varmista, ettei lainassa ole piilokuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja, jotka voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Kokemuksia lainan kilpailuttamisesta

Lainaa pienellä korolla yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on hyvä tapa parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä sekä saavuttaa edullisemmat lainaehdot, mukaan lukien pienemmän koron lainaan. Yhteishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka hakee lainaa yhdessä pääasiallisen hakijan kanssa, ja he molemmat ovat yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tässä yhteydessä yhteishakijaa voidaan myös kutsua rinnakkaishakijaksi. 

Kahden henkilön yhteinen hakemus usein vakuuttaa lainanantajat paremmin, sillä kahden tulonlähteen ja mahdollisesti myös parempien luottotietojen yhdistelmä vähentää lainanantajan riskiä. Tämä voi lisätä merkittävästi mahdollisuuksia lainan saantiin.

Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi johtaa alhaisempiin korkoihin. Lainanantajat näkevät pienemmän riskin lainanmyöntämisessä, kun lainasta vastaamassa on kaksi henkilöä, mikä usein heijastuu edullisempana korkona.

Lainan koon, takaisinmaksuajan ja muiden lainaehtojen suhteen voi olla mahdollista neuvotella paremmista ehdoista, kun hakijoina on kaksi taloudellisesti vastuullista henkilöä. Tämä tarkoittaa, että saatatte pystyä saamaan suuremman lainan tai joustavammat maksuehdot.

Yhteishakijan käyttäminen voi tarjota lisäjoustavuutta taloudellisissa vaikeuksissa, sillä vastuu lainan maksusta jakautuu kahteen osaan. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos toinen osapuolista kohtaa odottamattomia taloudellisia haasteita laina-aikana. Kun laina otetaan yhdessä, molemmat osapuolet ovat yhtä lailla sitoutuneita lainan hoitamiseen. Tämä yhteinen vastuu voi vahvistaa sitoutumista lainan ajallaan tapahtuvaan takaisinmaksuun.

Kun harkitsette yhteishakijan kanssa lainan hakemista, on tärkeää, että molemmat osapuolet ovat tietoisia ja ymmärtävät täysin vastuunsa. Lainasopimus sitoo molempia osapuolia, ja molemmat ovat yhteisvastuullisia lainan takaisinmaksusta. 

Pienikorkoinen laina – kannattaako laina ottaa vakuuksilla vai ilman vakuuksia?

Pienikorkoisen lainan hankkimisessa on keskeistä arvioida, kannattaako laina ottaa vakuuksilla vai ilman vakuuksia. Tämä valinta voi vaikuttaa merkittävästi lainan korkoihin ja ehtoihin. Sekä vakuudelliset että vakuudettomat lainat tarjoavat erilaisia etuja ja harkintaa vaativia tekijöitä, jotka on syytä ottaa huomioon päätöstä tehdessä.

Valintasi vakuudellisen ja vakuudettoman lainan välillä riippuu henkilökohtaisista olosuhteistasi, taloudellisesta tilanteestasi. Jos sinulla on tarjota vakuuksia ja etsit matalampaa korkoa suuremmalle lainasummalle, vakuudellinen laina voi olla sopiva vaihtoehto.

Käydään seuraavaksi läpi vakuudellisen ja vakuudettoman lainan hyviä ja huonoja puolia: 

Vakuudellinen laina

Vakuudellisissa lainoissa lainan saamisen ehtona on vakuuden tarjoaminen lainanantajalle. Vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, arvopapereita tai muu arvo-omaisuus, jonka lainanantaja hyväksyy. Vakuudellisilla lainoilla on useita etuja:

 • Matalampi korko: Vakuus alentaa lainanantajan riskiä, minkä vuoksi vakuudellisen lainan korko on yleensä matalampi kuin vakuudettoman lainan.
 • Suuremmat lainasummat: Vakuuden ansiosta voit saada suuremman lainasumman.
 • Joustavammat lainaehdot: Vakuus parantaa neuvotteluasemaasi, mikä voi johtaa joustavampiin takaisinmaksuehtoihin.

Toisaalta, vakuudelliset lainat sisältävät myös riskejä:

 • Vakuuden menettämisen riski: Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, voit menettää vakuutena olevan omaisuuden.
 • Pitkä hakuprosessi: Vakuuden arvon arviointi voi pidentää lainanhakuprosessia.

Laina ilman vakuuksia

Vakuudettomissa lainoissa lainan myöntäminen perustuu hakijan luottokelpoisuuteen ilman konkreettisia vakuuksia. Vakuudettomien lainojen etuja ovat:

 • Nopeampi hakuprosessi: Ilman vakuuksien arviointia lainahakemus käsitellään usein nopeammin.
 • Ei omaisuusriskiä: Koska laina ei vaadi vakuuksia, et riskeeraa omaisuuttasi lainan takia.

Vakuudettomien lainojen haasteet:

 • Korkeampi korko: Korkeampi riski lainanantajalle tarkoittaa usein korkeampia korkoja lainanhakijalle.
 • Rajoitetumpi lainasumma: Ilman vakuutta tarjolla oleva lainasumma voi olla pienempi.

Mikä pankki myöntää lainaa pienellä korolla?

Kysymykseen siitä, mikä pankki myöntää lainaa pienellä korolla, ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä lainan koron suuruuteen vaikuttavat monet tekijät, jotka ovat yksilöllisiä jokaiselle lainanhakijalle. Pankit ja muut rahoituslaitokset arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuutta tehdessään päätöksiä lainan korosta. Tähän arvioon vaikuttavat muun muassa hakijan luottotiedot, tulot, muut menot ja velat sekä haettavan lainan summa ja laina-aika.

Paras tapa löytää pienikorkoinen laina on käyttää hyväkseen maksuttomia lainahakemuksia, jotka mahdollistavat lainatarjousten vertailun useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Lainaaheti247 tarjoaa mahdollisuuden täyttää yhden hakemuksen, jonka perusteella saat useita henkilökohtaisia lainatarjouksia. Vertailemalla näitä tarjouksia voit selvittää, mikä lainanantaja voi tarjota sinulle edullisimman koron ja parhaat lainaehdot.

On tärkeää huomioida, että pienikorkoisimman lainan löytäminen edellyttää usein, että oma taloudellinen tilanteesi on vakaa ja luottotiedot kunnossa. Hyvä maksukyky ja puhtaat luottotiedot viestittävät pankille tai rahoituslaitokselle, että olet luotettava lainanottaja, mikä voi auttaa saamaan lainaa edullisemmalla korolla.

Pienikorkoisimman lainan löytäminen vaatii aktiivista vertailua. Muista lukea lainatarjoukset huolellisesti läpi ja kiinnittää huomiota kaikkiin lainan kustannuksiin, ei pelkästään nimelliskorkoon. Näin varmistat, että löydät taloudellisesti järkevimmän ja edullisimman lainavaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainan kustannuksiin?

Lainan kustannukset määräytyvät useiden eri tekijöiden perusteella, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon lainan ottaminen todellisuudessa maksaa. Ymmärtämällä nämä tekijät voit paremmin arvioida lainavaihtoehtojasi ja tehdä taloudellisesti järkeviä päätöksiä.

Tässä on keskeisimmät tekijät, jotka vaikuttavat lainan kustannuksiin:

 1. Korko: Lainan korko on ehkä selkein kustannus, joka lainaan liittyy. Korko voi olla kiinteä tai muuttuva, ja se määräytyy pankin tarjoaman koron ja markkinakoron perusteella. Koron suuruus heijastaa lainanantajan näkemystä lainan riskitasosta.

 2. Laina-aika: Laina-aika vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa kertyy maksuajanjakson aikana, mikä nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

 3. Lainasumma: Suuremmat lainat tuottavat suurempia korkokuluja, mikäli korkoprosentti pysyy samana. Lainasumman suuruus vaikuttaa siis suoraan lainan kokonaiskustannuksiin.

 4. Lainanlyhennystapa: Lainanlyhennystavalla (esimerkiksi tasaerä, tasalyhennys tai kiinteä tasaerä) on merkitystä kokonaiskustannuksiin. Erilaiset lyhennystavat jakavat lainan pääoman ja koron maksut eri tavoin koko laina-ajan yli.

 5. Lainan avaus- ja käsittelymaksut: Monet lainanantajat perivät avausmaksun tai käsittelymaksun lainan myöntämisen yhteydessä. Nämä kertaluonteiset maksut lisätään lainan kokonaiskustannuksiin.

 6. Tilinhoitomaksut: Jotkut lainanantajat perivät kuukausittaisia tai vuosittaisia tilinhoitomaksuja, jotka lisäävät lainan kokonaiskustannuksia ajan myötä.

 7. Muut mahdolliset kulut: Mahdolliset myöhästymismaksut, maksusuunnitelman muutosmaksut tai ennenaikaisen takaisinmaksun maksut voivat myös vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

 8. Luottokelpoisuus: Lainanhakijan luottokelpoisuus, johon vaikuttavat muun muassa tulot, aiemmat velat ja luottotiedot, vaikuttaa lainan korkoon ja muihin ehtoihin. Parempi luottokelpoisuus voi alentaa lainan kustannuksia.

Lainan kokonaiskustannusten ymmärtäminen vaatii kaikkien näiden tekijöiden huomioon ottamista. Vertailemalla eri lainatarjouksia ja kiinnittämällä huomiota edellä mainittuihin tekijöihin, lainanhakijat voivat tehdä tietoisia valintoja ja löytää itselleen sopivimman ja kustannustehokkaimman lainavaihtoehdon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa heti pienellä korolla

Kyllä, on mahdollista saada laina heti tilille erityisesti vakuudettomien lainojen kohdalla. Lainanantajat, jotka tarjoavat sähköisiä palveluita, voivat käsitellä hakemuksia nopeasti ja siirtää rahat tilillesi jopa saman päivän aikana hakemuksen hyväksymisestä.

Pienikorkoisen lainan saamiseksi kannattaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia, harkita yhteishakijan lisäämistä lainaan parantamaan lainaehdotusta sekä kilpailuttaa laina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Lainojen vertailu antaa kattavan kuvan markkinoiden lainatarjouksista, mukaan lukien korot ja muut ehdot. Vertailun avulla voit tunnistaa ja valita edullisimman koron ja parhaat lainaehdot tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Lainan korkoon vaikuttavat useat tekijät, kuten lainan tyyppi (vakuudellinen vs. vakuudeton), laina-aika, lainasumma, lainanhakijan luottokelpoisuus ja vallitseva markkinakorko.

Jotkut lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa tilille myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, mutta tämä riippuu heidän omista prosesseistaan ja pankkisi aukioloajoista.

Hyvät luottotiedot ovat merkki taloudellisesta luotettavuudesta ja voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa pienellä korolla.