Käyttöehdot

Lue lainapalveluiden käyttöehdot heidän omilta verkkosivuiltaan, kaikki lainapalvelut löydät sivulta: Lainaa heti tilille

Käyttöehdot

1. Yleiskuvaus

Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: Lainaaheti247.fi (jäljempänä ”sivusto”) ja palvelun käyttäjä (jäljempänä “käyttäjä”).

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

Lainaaheti247.fi, on sivusto internetissä, jossa on esillä useita lainoja myöntäviä yrityksiä.

Lainaaheti247.fi palvelun käyttäjät pystyvät tutustumaan eri lainan tarjoajien lainasummiin ja lainaehtoihin, vertailemaan lainatuotteita ja niiden hintoja, sekä hakemaan lainaa suoraan lainantarjoajilta.

Kaikki sivustolla annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

Sivusto ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

Sivustomme käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista.

Huomaa kuitenkin, että sivustollamme olevissa lainaa myöntävissä yrityksissä asioiminen voi edellyttää rekisteröitymistä.

Lainanmyöntäjien noudattama käytäntö saattaa kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti.

Lainaaheti247.fi sivusto pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin lainaa myöntävän yrityksen soveltamiin käyttöehtoihin.

Lainaaheti247.fi internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.

 

2. Hinnat

Palvelu on käyttäjälle maksuton.

 

3. Immateriaalioikeudet

Internet-sivuilla olevan aineiston kopiointi, julkaiseminen, edelleen jakelu tai tallettaminen ilman nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityistä käyttöä varten.

Jos väärinkäyttöä havaitaan, johtaa se oikeudellisiin toimenpiteisiin.

 

4. Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Käyttäjän tulee käyttää palvelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

 

5. Lainaaheti247.fi sivuston oikeudet ja velvollisuudet

Lainaaheti247.fi ei myy eikä välitä sivustolla esiteltyjä lainoja lainkaan käyttäjälle vaan varsinainen lainanhaku tapahtuu itsenäisten, lainaa myöntävien yritysten Internet-sivuilla.

Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa lainaa myöntävän yrityksen Internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.

Lainaa myöntävät yritykset vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.

Lainaaheti247.fi ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (tekstit, kuvat) oikeellisuudesta eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon palvelun Internet-sivuilta on linkki.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.

Lainaaheti247.fi pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne milloin tahansa.

Lainaaheti247.fi sivusto ja sen omistaja(t) ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

Lainaaheti247.fi sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Lainaaheti247.fi sivusto ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.

Lainaaheti247.fi ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.

Tuotteiden tai palveluiden hankkiminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä Lainaaheti247.fi sivusto ja sen omistaja(t) ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.

 

6. Palveluun tallennettavat tiedot sekä palvelun käyttäjän suostumus.

Kun tilaat sähköpostiisi suosituksemme, sähköpostiosoitteesi tallennetaan Lainaaheti247.fi tietokantaan.

Tallennettuja tietoja voidaan käyttää myös www.lainaaheti247.fi palvelun kehittämiseen ja suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Suosituksemme tilaaminen sähköpostiin on aina maksutonta.

Antaessaan sähköpostiosoitteensa sivuston käyttäjä suostuu siihen, että palveluun tallennettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Jos haluat että sähköpostiosoitteesi poistetaan tietokannastamme, voit pyytää sitä sähköpostitse osoitteesta: info(at)lainaaheti247.fi

 

7. Muuta

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.