Hae lainaa tästä

VarmaLaina.fi kilpailuttaa tämän lainan puolestasi

Siirrämme Teidät VarmaLaina.fi palveluun, joka kilpailuttaa valitsemasi lainapalvelun ja +30 muuta pankkia.

Odota hetki ole hyvä...tai Klikkaa tästä jos et halua odottaa.

Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

Täysin riskitöntä

Tarjousten pyytäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme lainasi

Hakemuksesi välitetään yli 30 pankille ja luotonantajalle.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19%–20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100–60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppaneitamme

Kilpailuta lainahakemus jopa 30 lainantarjoajan välillä

Täytä lainahakemus ja hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella. Lainaaheti247.fi kilpailuttaa yhteistyössä VarmaLaina.fi kanssa hakijan lainahakemuksen jopa 30 pankin ja rahoitusyhtön välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua ja loputkin tarjoukset luvataan toimittaa noin parin päivän kuluttua. Lainan kilpailuttaminen monen eri lainanmyöntäjän välillä antaa lainaa tarvitsevalle hakijalle hyvät mahdollisuudet löytää lainamarkkinoiden edullisin laina.

Kun haet lainaa yllä olevalla lainahakemuksella saat seuraavat edut:

  • Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus
  • Lainahakemus välitetään kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle
  • Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja riskitöntä
  • Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta.
  • Palvelu toimii samalla tavalla kuten suosittu Varmalaina.fi palvelukin.

Vinkki: Jos tarvitse lainaa heti ja mahdollisimman edullisesti, aloita lainahakemuksen täyttäminen jo tänään.

Lainahakemus on avoinna joka päivä kellon ympäri. Hakemukset käsitellään aina lainapalveluiden aukioloaikoina.

 

Hae lainaa sen verran mitä tarvitset

Lainahakemuksella voit hakea lainaa 100 – 60.000 euroa. Lainan takaisinmaksuajaksi hakija voi valita 1 – 20 vuotta oman taloudellisen tilanteensa mukaan. Lainahakemukseen tulee lainatietojen lisäksi täyttää myös omat perustiedot, kuten tulot, velat ja yhteystiedot. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemus välitetään noin lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Saat hetken kuluttua enimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi ja jos joku lainatarjouksista on sinun lainatarpeeseen sopiva, voit hyväksyä lainan.

Kun haet lainaa muista, että lainantarjoajat eivät useinkaan kysele mihin aioit lainan myönteisen lainapäätöksen jälkeen käyttää. Jokainen lainansaaja saa käyttää lainan parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa, mutta aina lainan ottamisessa peräänkuulutetaan lainan vastuullista ottamista sekä sen käyttämistä. Älä koskaan hae lainaa, jos olet jo ylivelkaantunut tai tiedät jo nyt eläväsi yli varojen. Lainaa tulee aina ottaa harkitusti ja sen mukaan mitä tarvitsee.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Yleiset vaatimukset Suomessa lainanhakijalle ovat seuraavat:

  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai jo pidempään Suomessa asunut henkilö.
  • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä ja liikaa vanhaa velkaa.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle lainahakemuksen lähettämisen jälkeen oman riskianalyysin. Vaikka et täyttäisi kaikkia lukemasi lainapalvelun lainanhakuehtoja, voit kuitenkin täyttää jonkun toisen lainapalvelun määrittämät lainanhakukriteerit. Sen vuoksi on tärkeää, että täytät lainahakemuksen, koska vain siten saat selville onko sinulla mahdollisuutta saada lainaa ja millä lainaehdoilla. Lainahakemuksen lähettäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Lainatarjoukset voi ottaa vertailtavakseen, vaikka et hyväksyisi mitään lainatarjouksista. Lainatarjousten hylkäämisestä ei aiheudu hakijalle mitään kuluja. Parhassa tapauksessa voit kuitenkin löytää lainan, joka on juuri sinun tarpeisiisi sopiva.